Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet

BOUWBEDRIJF HEIN SCHIMMEL

STUKADOORSWERK

Pleisterwerk is op dit moment een van de meest toegepaste afwerking voor zowel wanden als plafonds. Na het aanbrengen van de pleisterlaag kan deze in alle door u gekozen kleuren worden gesausd.


Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke ca. 3 tot 5mm dik op wanden en plafonds wordt aangebracht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk.


Een van de meest voorkomende producten in de wandafwerking zijn de sierpleisters (ook wel spachtelputz genoemd), deze hebben een hoge stootvastheid en zijn gemakkelijk schoon te maken. Sierpleisters zijn in diverse korrelstructuren verkrijgbaar en in vrijwel alle mogelijke kleuren.


Het aanbrengen van lijsten en ornamenten geeft een extra sfeer. Omdat er een ruime keuze mogelijk is uit verschillende lijsten en ornamenten is er voor iedereen wel een geschikte lijst te vinden. Bij renovatiewerkzaamheden is het mogelijk om lijsten en ornamenten exact na te maken.


Wilt u uw verouderde woning een verfrissende uitstraling geven, dan kunt u bij ons terecht. Wij bewerken uw gevel met een cementgebonden mortel waarna wij uw gevel voorzien van een spachtelpleister (eventueel op kleur) of schuurwerk. Tevens geven wij graag informatie en advies over gevelisolatie.


Voor een afspraak of aanvragen van een offerte kunt u het contactformulier gebruiken.

HOMEHOME.htmlHOME.htmlshapeimage_8_link_0

VERBOUW - ONDERHOUD - RENOVATIE - RESTAURATIE